Simple Bloggie
Diary Owner Links Extra Fbook Twitter Newer Older +Follow Home
Aku, Fafa, dan Dewa
Ada yang tahu arti kata diatas? Ya! Aku lagi hapalin lagu Campursari. Jadul kan? Ga modern? Aku justru berbalik badan.. aku pengen jadi Dewa, anak jadul yang maco.. hehe. Nih aku lagi hafal lagu Ngamen 5! Sumpah lho! Nih liriknya, oce-oce?




Tak sawang, kowe ganteng tenan
Sakjane aku pengen kenalan
Kenalan neng lesehan
Wong'e ganteng nganggo klambi abang
         
Nek ra keliru aku tau ketemu
Nalika kowe bareng ro kancamu
Mlaku-mlaku, karo ngguya-ngguyu
Ombenane es jus melon.. karo susu *hahaii*

Saiki aku nembe ngrasakno
Pacaran karo wong Kertosono
Gantenge koyo' Arjuna *baca huruf a terakhir: o*
Esamane koyo' Raden Gatutkaca

Senadyan awakku kebak tatonan rada' *baca: rodo'* tenan
Nanging aku isih nduwe rasa *baca: roso* sopan
Senadyan kupingku kebak tindi'an
Nanging aku calon jutawan

Cah ganteng, ojo sumelang
Melu aku tak jak ngamen neng prapatan
Njaluk *baca: njalok* HP *baca: Hape* mesti keturutan
Angger gelem ora mangan sangang wulan..

Jadul kan? Hihi.. tapi nadanya agak bagus.. ya syukuri! Semua harus disenangi, pelajari ya yang tertarik utawa nembenipun pangertos!

Label:


Posted by Myself at 01.37 | 0 Simple(s)

Posting Komentar

Comment ya!!